Support
Svar på almindelige spørgsmål – og et rigtigt menneske, når du har brug for det.
Kontakt os
Spørgsmål, fejlrapporter eller idéer – skriv til os, så vender vi tilbage, som regel inden for 2 hverdage. Du kan også bruge Kontakt os i appens Indstillinger.
Send os en e-mailapp@mint-soft.com
Refusion
Betalinger håndteres af Apple eller Google, så refusion skal anmodes om i den butik, hvor du købte Livstid.
Politikker
Ofte stillede spørgsmål
Gemmer CubeTurn billeder af min terning?
Nej. Kamerabillederne analyseres på telefonen i realtid og bliver aldrig gemt eller uploadet. Kun de 54 klistermærkefarver og dine fremskridt i løsningen gemmes, på din enhed.
Virker den uden internetforbindelse?
Ja. Scanning, løsning og øvelse kører alle på din enhed. Der skal kun bruges en forbindelse til køb og valgfrie annoncer.
Hvilke terninger understøttes?
En almindelig 3×3-terning med de seks sædvanlige klistermærkefarver: hvid, gul, rød, orange, grøn og blå.
Scanningen aflæste et klistermærke forkert. Hvad gør jeg?
På skærmen Tjek din scanning peger appen på klistermærker, der ser forkert aflæst ud – tryk på et for at vælge den rigtige farve. Du kan også scanne en side igen eller Mal farver i hånden. Jævnt, kraftigt lys giver de bedste resultater.
Er Livstid et abonnement?
Nej. Livstid er et engangskøb uden abonnement og uden reklamer. Prisen vises i butikken i din valuta, før du køber.
Hvordan gendanner jeg Livstid på en ny telefon?
Installér CubeTurn, log ind på den samme Apple- eller Google-konto, som du købte med, åbn Livstid-skærmen, og tryk på Gendan køb.
Hvordan ændrer jeg mine valg for annonceprivatliv?
Hvor en samtykkeformular gælder, kan du åbne Indstillinger → Indstillinger for annonceprivatliv i appen for at se eller ændre dine valg når som helst. Brugere med Livstid ser aldrig annoncer.
Hvordan ser jeg mine løsninger på en computer?
Tryk på Se løsninger på en computer i Indstillinger. Åbn den viste adresse i en browser på samme Wi-Fi, og indtast engangskoden. Fremviseren slukker, når du forlader appen.
Hvordan sletter jeg mine data?
Alt gemmes på din enhed. Brug Indstillinger → Ryd app-data, eller afinstallér appen. Vi har ingen konto eller serverkopi at slette.